نتیجه و ویدیو کشتی فرخی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| الوعده وفا! نتیجه و ویدیو کشتی میرزازاده در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| پسر طلایی ایران ویدیو| پرتاب بطری به سمت وحید هاشمیان توسط هوادار پرسپولیس! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی پرسپولیس و چادرملوی اردکان در لیگ برتر(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| وضعیت قرمز سرخ‌ها نتیجه و ویدیو کشتی احمدی در فینال قهرمانی جهان(۲۸ شهریور ۱۴۰۴)| شکست تلخ پخش زنده بازی میرزازاده، فرخی و احمدی در فینال کشتی فرنگی قهرمانی جهان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی پرسپولیس و چادرملو اردکان (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست ۷ گله استقلال | خارجی‌های بی‌مشتری، بلای جان تیم‌های ایرانی عملکرد ضعیف سیدورف در استقلال آماده باش ساپینتو به فرعباسی برای بازی با پیکان حمله نیکبخت واحدی به خسرو حیدری | بدون رزومه در استقلال مربی شد! نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف آذربایجانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | نایب قهرمان جهان هم به زانو درآمد زارعی: نمایشگاه «خانواده ورزش» فرصتی برای ارتباط مستقیم جامعه ورزشی با شهروندان است نتیجه و ویدئوی کشتی احمدی مقابل حریف مولداوی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود با ضربه فنی درخشش ستاره مشهدی تیم ملی والیبال نتیجه و ویدئوی کشتی فرخی مقابل حریف سوئیسی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | دو قدم تا طلا نتیجه و ویدئوی کشتی عبدولی مقابل حریف قزاقستانی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود به یک چهارم نتیجه و ویدئوی کشتی فرنگی میرزازاده مقابل حریف فنلاندی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | پهلوان ایرانی فقط ضربه می‌کند ویدیو درخواست بازبینی پیاتزا مقابل فیلیپین نتیجه و ویدئو مسابقه والیبال ایران و فیلیپین (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | صعود پر دردسر
سرخط خبرها

انتقاد شدید کی‌روش از باشگاه قطری | احتمال خط خوردن شجاع و کنعانی از لیست تیم ملی!

  • کد خبر: ۱۳۲۲۳۷
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۰
انتقاد شدید کی‌روش از باشگاه قطری | احتمال خط خوردن شجاع و کنعانی از لیست تیم ملی!
سرمربی تیم ملی ایران با انتقاد از باشگاه الاهلی قطر بابت در اختیار نگذاشتن شجاع خلیل زاده و محمدحسین کنعانی زادگان به تیم ملی، آن‌ها را زیر سوال برد.

به گزارش شهرآرانیوز، کارلوس کی‌روش سرمربی پرتغالی تیم ملی در آغاز اردوی ارزیابی فنی و دعوت از بازیکنان داخلی (لیگ برتر ایران به جز بازیکنان که آماده دیدار سوپرکاپ می‌شوند) در خصوص آخرین وضعیت تیم ملی پیش از اعزام به جام جهانی با اصحاب رسانه به گفتگو پرداخت.

مسیر آماده سازی تیم ملی به درستی طی نمی‌شود
اولین جمله سرمربی تیم ملی بعد از خوشامد به اصحاب رسانه، به انتقاد از روند آماده سازی تیم ملی در مسیر جام جهانی و در فاصله کمتر از یک ماه به این مسابقات اختصاص داشت: به هر دلیلی برنامه آماده‌سازی ما مسیر درستی را طی نمی‌کند. مطلع هستید که آماده‌سازی یک قدم بسیار مهم در مسیری است که پیش‌رو داریم و بدون آن نمی‌توانیم به اهداف‌مان برسیم. الان که بازیکنان را در اختیار نداریم، بررسی آن‌ها سخت است و احتمالا برخی از آن‌ها فرصت حضور در تیم‌ملی را از دست می‌دهند.

"الان که بازیکنان را در اختیار نداریم، بررسی آن‌ها سخت است و احتمالا برخی از آن‌ها فرصت حضور در تیم‌ملی را از دست می‌دهند. "
این جملات کارلوس کی‌روش در ابتدای صحبت‌هایش شاید خیلی‌ها را به یاد رفتار او پیش از جام جهانی برزیل و اختلافی که با باشگاه سپاهان و خط زدن نفراتی از این تیم کرد، بیندازد و این گمانه‌زنی را شکل دهد که سرمربی تیم ملی با انتقاد از برگزاری سوپرکاپ در شرایط کنونی و عدم در اختیار داشتن بازیکنان منتخب خود از باشگاه استقلال، شاید یک تهدید نسبت به این موضوع داشته است.

کارلوس کی‌روش در ادامه به نکته عجیبی اشاره کرده و مدعی شد با توجه به مخالفت باشگاه قطری برای حضور دو ملی پوش ایرانی، احتمال حذف آن‌ها از لیست به واسطه دوری چند هفته‌ای از تمرینات دور از ذهن نخواهد بود: به عنوان مثال مشکلی داریم با دو بازیکن مهم خودمان. متاسفانه باشگاه الاهلی از قطر این اجازه را به ما نداد که دو بازیکن مهم ما تمرینات را با ما (تیم ملی) ادام دهند. دو بازیکن مهم ما (کنعانی زادگان و شجاع خلیل زاده). ولی پنج هفته بدون بازی فوتبال برای این بازیکنان سخت خواهد بود که آن‌ها در لیست باشند. این موضوع سختی خواهد بود و باید درباره آن فکر کنم! در حال حاضر همه بازیکنان باید تمرین کنند و در اختیار باشند و این موضوع سخت است.

سرمربی تیم ملی با اشاره به حضورش در قطر و مذاکرات مثبتی که پیش از این با الاهلی قطر داشت، گفت: درک این مطلب برای من سخت است چرا که ما آنجا حضور یافتیم و صحبت کردیم (باشگاه الاهلی) و تمامی دیگر بازیکنان خارجی این لیگ (ستارگان قطر) از تونس، الجزایر و ... در اختیار فدراسیون و کشور‌های خود قرار گرفته‌اند به غیر از این دو بازیکن ما (شجاع خلیل زاده و محمدحسین کنعانی زادگان) که مجبور به بازگشت شدند! بازیکنان استقلال هم همانطور که می‌دانید اینجا نیستند. در دو کلمه اگر بخواهم جواب شما را بدهم باید بگویم " می‌توانست بهتر باشد. "

کی‌روش در واکنش به سوالی درباره اینکه این اتفاقات چه تاثیری در مسیر آماده سازی ذهنی‌اش برای حضور موفق تیم ملی در جام جهانی دارد گفت: تمام همکاری از سوی باشگاه و مربیان را داشتیم و بار دیگر باید از آن‌ها تشکر کنم. باید درک کنیم یک جام جهانی خاص است که برای اولین بار در ماه نوامبر برگزار می‌شود. قوانین فیفا خیلی شفاف است و بازیکنان باید ۱۴ نوامبر یعنی هفت روز قبل از مسابقات بیایند و نمی‌توانیم گله کنیم و قانون این است. جای نگرانی دارد چرا که دو بازیکن قطری ما پنج هفته مسابقه و تمرین نخواهند داشت و تنها این دو بازیکن هستند که چنین شرایطی دارند و مجبور شدند به قطر بازگردند و امروز می‌توانستند اینجا باشند.

سرمربی تیم ملی در خصوص اینکه با توجه به ارتباط مثبتی که از فدراسیون ایران و قطر صحبت می‌شد، احتمال حضور کنعانی زادگان و خلیل زاده وجود نخواهد داشت گفت: سوالی که اینجا پیش می‌آید در مورد فدراسیون ایران یا قطر نیست و در مورد باشگاه الاهلی قطر است. ما واقعا درک نمی‌کنیم و مثل اینکه مشکلی اینجا پیش آمده است. من به همراه نائب رییس اول فدراسیون در قطر حاضر شدیم و از الاهلی خیلی تشکر کردیم و اگر شما به سایت آن‌ها بروید می‌بینید که آن‌ها هم حمایت کردند. اما به یکباره گفتند نه و از قول خودشان عقب کشیدند. اما مهم این است که درک کنید این موضوع را و حق آنهاست. ما باید آن‌ها را بابت این موضوع درک کنیم، اما من درک نمی‌کنم چرا کشور قطر تمام ملی‌پوشان خود را ترخیص کرده و بازیکنان خود تیم ملی قطر بیشتر از ۶ ماه است که در اردوی اروپا هستند. تنها دو بازیکنی که مجبور شدند بروند قطر شجاع و کنعانی زادگان است و چیزی که ما و من نمی‌توانم درک کنم. اما واقعیت این است که امروز من هشت بازیکن داریم.

کی‌روش درباره این موضوع که آیا برنامه تمرینی از سوی الاهلی در اختیار این دو بازیکن ایرانی قرار گرفته بعد از کشیدن آهی گفت: من اطلاعی ندارم. تنها چیزی که ما می‌دانیم و البته برنامه تمرینی آن‌ها حمایت می‌کنم و البته تنها چیزی که می‌توانم بگویم این است که من هشت بازیکن دارم!

منبع: ورزش سه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->